Aquest mes la temàqtica de l'HEMC són les gelatines, una proposta molt adient per l'estiu del blog El fogon de Eva.
De seguida vaig pensar que faria alguna recepta del llibre "Agar agar; el secreto para adelgazar de los japoneses" de Clea Chaupoutot, una blocaire que aposta per productes japonesos, vegetarians i biològics.
Ingredients:
- 2 cullerades soperes de sucre morè
- 450mL de llet d'arròs
- 2gr d'agar-agar
- 2 cullerades de tè de fruites del bosc
- melmelada de maduixes
- un parell de galetes
- maduixes de bosc
Per un costat fondre la xocolata amb la meitat de la llet i el sucre, a foc baix. En un altre cassó, escalfar la resta de la llet amb el tè i l'agar-agar. Quan bulli, cal deixar-ho coure 30segons.
Barrejar la llet amb xocolata i la llet amb tè i abocar sobre els gotets amb un colador per eliminar les virutes de tè.
Deixar refredar com a mínim 1 hora.