tag:blogger.com,1999:blog-6114008814731419730.post861555214111302778..comments2023-09-09T15:44:38.500+02:00Comments on la gemmota a la cuina: pastís de llimona i llimala gemmotahttp://www.blogger.com/profile/17658921710821159034noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6114008814731419730.post-21679232176394407992010-03-23T23:55:07.043+01:002010-03-23T23:55:07.043+01:00Estimados amigos
Hemos visitado vuestro blog y est...Estimados amigos<br />Hemos visitado vuestro blog y estamos muy interesados en haceros una propuesta.<br />Mi mail es menchu@extremacalidad.com<br />Si sois tan amables me enviáis vuestra dirección y contactamos.<br />Un saludo.Menchuhttps://www.blogger.com/profile/10142770342364579417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114008814731419730.post-8499557306005321302010-03-23T16:18:41.482+01:002010-03-23T16:18:41.482+01:00Hola vermells!
Us recomano aquest pastís després d...Hola vermells!<br />Us recomano aquest pastís després d'un àpat contundent, ja que té un gust àcid i fresc boníssim; si modifiqueu la base per una encara més lleugera millor que millor.<br />Gràcies per passar pel meu blog!la gemmotahttps://www.blogger.com/profile/17658921710821159034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114008814731419730.post-53500104253504398612010-03-22T21:25:07.906+01:002010-03-22T21:25:07.906+01:00Quin bon invent amb la melmelada de figues, sucule...Quin bon invent amb la melmelada de figues, suculenta i boníssima! i què ben decorada. Molts petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com