Com que el diumenge no vaig utilitzar la pasta de full que havia compart, ahir em vaig decidir a fer aquest pastís, i per ser el primer cop que vaig crema, la veritat és que va quedar prou bé! Ah, m'hi va faltar la capeta de gelatina que hi posen a les pastisseries! aish!
La crema la vaig treure d'aquest blog, la pasta de full de Buitoni (jeje!! algun dia la faré jo...) i la fruita de Lo Vencill, on venen productes ecològics!!
1r. Posar la base de pasta de full al forn uns 10minuts, amb un pes a sobre perquè no es bufi (jo hi vaig posar cigrons)
2n. Fer la crema pastissera:
- 5 rovells d’ou
- 125 gr de sucre
- 50 gr de farina de panís (maizena)
- 625 mL de llet
- Un polsim de canyella (o una branca) i una pell de llimona
- 125 gr de sucre
- 50 gr de farina de panís (maizena)
- 625 mL de llet
- Un polsim de canyella (o una branca) i una pell de llimona
Posar a bullir la llet amb la pell de llimona i la canyella.
A part, batre els rovells d’ou amb el sucre. Un cop ben batut afegir, a poc a poc, la farina de panís.
Colar la llet i deixar-la refredar una mica.
Barrejar bé tots els ingredients, tornar a colar i posar al foc sense deixar de remenar, fins que espessi.
Deixar refredar la crema
3r. Posar la crema sobre la base i posar-ho al forn uns 30minuts. Jo vaig posar-hi poma abans d'enfornar perquè aquesta també es cogués.
4t.Posar la fruita fresca un cop el pastís ja està fred, abans de servir.
No hi ha foto finish...
Bonissím!!
ResponEliminaei aònim, que ets el meu cunyao? T'en faré un altre per tu sol quan vulguis!!!!
ResponEliminaMolt bo!
ResponEliminaQuina cuinera que estàs feta!