- 600gr de farina
- 100gr de sucre
- 4 ous (+1 per daurar la superfície)
- 40gr de llevat
- ratlladura de llimona
- canyella en pols
- 80gr de mantega fosa
1r. barrejar la farina, el sucre, els 4 ous, la llet i la canyella
3r. mesclar-ho tot i començar a amassar. NOTA: quan he fet pa o base de pizza la massa queda molt separada de les parets del bol, però en aquest cas és una mica enganxosa, i crec que és bo perquè no quedi dura com el pa, sinó esponjosa com toca!
5è. deixar-la reposar de 1 a 2 hores
6è. untar la superfície amb 1 ou batut i afegir-hi sucre i pinyons (també s'hi pot posar fruita confitada)
Ostres! Així en primer pla fa goig eh!?!? Espero que demà tothom es trobi bé...
També podeu provar de fer les de crema o fruites, o les petitones per degustar en petits bocins.
Font d'inspiració:
fa molt bona pinta ! espero que us aprofiti !!!!
ResponEliminamare
Nena!! Aquest blog és moooolt professional!! i els passos a seguir molt treballats!! uff! Aquesta coca estarà boníiiiisima!
ResponEliminaHelen, no et pensis que em fa falta ser una professional com tu, perquè el disseny ja me l'he trobat fet...merci per visitar el meu blog!!
ResponEliminai no et vas deixar de posar-hi el llevat?????
ResponEliminala savia de ta mare