Veureu que a les etiquetes n'he creat una de "clares d'ou", per facilitar-ne la búsqueda. Espero ajudar-vos a trobar alguna cosa a fer després de preparar una bona crema catalana ;)
Petites delícies:
- macarons
- merengues
Pastissos:
- pa de pessic de taronja
- angel cake
- pastís de crema de llimona amb merenga (lemon pie)
Cobertures i decoracions:
- cobertura de merenga per un pastís de xocolata i magrana
- cobertura de merenga de cacau per unes magdalenes de plàtan
- floretes amb glaça real per un pastís violeta
Galetes:
- galetes d'avellana
- financiers
- glassa per decorar galetes (com aquestes de Sant Jordi)
De les clares també se'n pot fer una truita blanca i andando, però buscant pels blogs sempre es troben receptes enginyoses (com en aquest).
Galetes cacau i avellana (d'aquest blog)
- 4 clares d'ou (ous del número 0)
- 200gr d'avellanes torrades
- 200gr de sucre
- 1 cullerada d'impulsor (llevat químic)
- 150gr de xocolata (pot ser fondant o no)
- 1 cullerada de cacau en pols
- Primer de tot es baten les clares fins que quedin a punt de neu (i a punt de neu vol dir que quan al girar la cullera no en cau ni una gota)
- Barrejar-les amb el sucre i un polsim de sal
- Picar les avellanes i barrejar-les amb la xocolata fosa, el llevat i les clares muntades.
- Amb la mànega pastissera (jo en vaig fabricar un amb una bossa de plàstic ben neta) es fan muntanyetes i s'enforna a 150º durant 15 minuts.
Queden unes galetones cruixents i molt bones!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
M'agrada que em deixis un comentari, i accepto les crítiques constructives. Moltes gràcies per passar pel meu blog!