- 2 pomes golden
- 150gr formatge fresc
- 50gr formatge idiazàbal
- 50gr formatge emmental
- 200mL nata de cuina
- 2 ous
- panses
- pinyons
- una mica de conyac
1r. es posen les panses en remull amb conyac o mistela o moscatell (el que es tingui per casa)
2n. la pasta brisa es posa al forn amb un pes a sobre perquè no s'infli (jo hi poso cigrons cruus embolicats amb un drap)
3r. barrejar els formatges ratllats amb els ous i la nata. Si cal, rectificar amb sal i pebre.
4t. Abocar la barreja a la pasta brisa i posar per sobre les pomes tallades fines.
5è. Posar per sobre les panses escorregudes i els pinyons i enfornar a 180º durant 30 o 35minuts.
Boníssima!! sus ho asseguro!
ResponEliminaCapdepa!
Beautiful! This is one that I will definitely try. Thanks for visiting my blog - I will visit yours often, too! I just used Google translator. Cheers from the United States!
ResponEliminaKristy
The Wicked Noodle
Kristy, many thanks for visiting my blog; it's an honour!
ResponElimina