Avui per primer cop he fet el tortell de Reis, animada pels comentaris a facebook de l'Ester, una blocaire experta en horts urbans, i de les fotos que els seguidors de webos fritos, l'hi anaven penjant al mur.
En aquesta entrada no explicaré la recepta, perquè la Su ho explica tant i tant bé, que fins i tot em faria vergonya pretendre fer un pas a pas, però sí que vull fer un homenatge al món blocaire en general, perquè està ple de gent generosa que comparteix els seus secrets i les seves experiències, i que uneix d'una manera a persones de diferents racons, ideologies i gustos, gràcies a vincles comuns que ens fan sentir més apropet els uns als altres.
En un any que ja ha començat amb mals auguris, jo només desitjo que tots seguim compartint aficions i alegries!
Bons Reis!!!
Hola guapa! T'ha quedat fantàstic i de segur boníssim. Espero que tinguis uns bons reis.
ResponEliminaUna forta abraçada
T´ha quedat sensacional!!! ja m´agradaria tenir-ne un bocinet per esmorzar demà :) petonets!!
ResponEliminammmm... molt bé, Gemma! Un tortell fantàstic! Disfruta'l amb els teus! Bons reis!
ResponEliminaDons per ser el primer t'ha quedat fantàstic
ResponEliminaBon dia de Reis
Gemma, no te puedo creer, ¿es tu primer roscón? ALUCINANTE! te ha quedado de verdad, bonito, bonito!.
ResponElimina¿Como esta la pequeña?, la mía muy espabilada, ya se levanta ella sola en el parque... mas mona! me la comooo jeje
Besos
Quina pintorra nena! Nosaltres encara no ens hi hem atrevit!
ResponEliminaEspero que els Reis hagin estat generosos!
Petonets
Sandra
Caram Gemma! Quin goig que fan, que bé que et "piquessis" a fer-los també!
ResponEliminaLa recepta de la Su és una passada, molt senzilla però entretinguda perqeu s'han de seguir molt bé les passes i respectar el temps dels llevats.
Però ja veieu quin èxit!
Molt bon any, Gemma, tant de bo el teu desitg es compleixi! Petonets <3
Per ser la primera vegada té un aspecte excel·lent. Ja veig que mai més el comprareu. Nosaltres ho vam decidir l'any passat. S'assaboreix més.
ResponEliminaUna abraçada!
Quina bona pinta! Quan veig que el farciu de crema sempre dic que me'n faré un per a mi! es que a casa el volen sens res... ! ja veuràs com ara l'has de fer cada any!
ResponEliminaTe ha salido fantástico!!.
ResponEliminaPero...¿ tú has tapado con papel de aluminio desde el principio?. Es que el color me encanta. No se te ha quemado, pero, está bien cocido... A mí me falló eso.
¡ Feliz Año Nuevo !
Té, tenia, un aspecte formidable! Segur que va ser tot un èxit a taula. Gràcies per la dedicatòria de l´entrada.
ResponEliminaBon Any!
ostres Gemma... el tortell et va quedar espectacular!
ResponEliminaté una pinta de ser tan esponjós, a més té aquest coloret ros tan maco, felicitats noia, perque per ser (jo també m'he estrenat aquest any) el primer és fantàstic.
un peto
Una primera vegada espectacular!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
In questi giorni non c'è blog spagnolo che non abbia questo dolce in bella vista! Il tuo è proprio bello, complimenti :-)
ResponEliminaOstres la pinta que té és esplèndida!!! Em sumo als teus desitjos pel 2012!!
ResponEliminaT'ha quedat sensacional, la millor manera de donar la benvinguda a aquest any tan complicat... A casa ens encanta farcit de massapà ;)
ResponEliminaT'ha quedat fantàstic!! i mira ue els masses fermentades costen...
ResponEliminapetonets
bons reis .. i bony any -malgrat tot- ... l'aspecte d'aquests tortell es molt prometedor... magnific per compençar els mals auguris....
ResponEliminaUps, m'he quedat sense paraules, que bé t'ha quedat. Mira, un proposit per aquest any que comencem serà fer un tortell de reis, encara que sigui per setmana santa!
ResponEliminaPetons