dijous, 5 de gener de 2012

tortell de reis


Avui per primer cop he fet el tortell de Reis, animada pels comentaris a facebook de l'Ester, una blocaire experta en horts urbans, i de les fotos que els seguidors de webos fritos, l'hi anaven penjant al mur.

En aquesta entrada no explicaré la recepta, perquè la Su ho explica tant i tant bé, que fins i tot em faria vergonya pretendre fer un pas a pas, però sí que vull fer un homenatge al món blocaire en general, perquè està ple de gent generosa que comparteix els seus secrets i les seves experiències, i que uneix d'una manera a persones de diferents racons, ideologies i gustos, gràcies a vincles comuns que ens fan sentir més apropet els uns als altres.

En un any que ja ha començat amb mals auguris, jo només desitjo que tots seguim compartint aficions i alegries!

Bons Reis!!!

19 comentaris:

  1. Hola guapa! T'ha quedat fantàstic i de segur boníssim. Espero que tinguis uns bons reis.
    Una forta abraçada

    ResponElimina
  2. T´ha quedat sensacional!!! ja m´agradaria tenir-ne un bocinet per esmorzar demà :) petonets!!

    ResponElimina
  3. mmmm... molt bé, Gemma! Un tortell fantàstic! Disfruta'l amb els teus! Bons reis!

    ResponElimina
  4. Dons per ser el primer t'ha quedat fantàstic
    Bon dia de Reis

    ResponElimina
  5. Gemma, no te puedo creer, ¿es tu primer roscón? ALUCINANTE! te ha quedado de verdad, bonito, bonito!.

    ¿Como esta la pequeña?, la mía muy espabilada, ya se levanta ella sola en el parque... mas mona! me la comooo jeje

    Besos

    ResponElimina
  6. Quina pintorra nena! Nosaltres encara no ens hi hem atrevit!
    Espero que els Reis hagin estat generosos!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  7. Caram Gemma! Quin goig que fan, que bé que et "piquessis" a fer-los també!

    La recepta de la Su és una passada, molt senzilla però entretinguda perqeu s'han de seguir molt bé les passes i respectar el temps dels llevats.
    Però ja veieu quin èxit!

    Molt bon any, Gemma, tant de bo el teu desitg es compleixi! Petonets <3

    ResponElimina
  8. Per ser la primera vegada té un aspecte excel·lent. Ja veig que mai més el comprareu. Nosaltres ho vam decidir l'any passat. S'assaboreix més.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  9. Quina bona pinta! Quan veig que el farciu de crema sempre dic que me'n faré un per a mi! es que a casa el volen sens res... ! ja veuràs com ara l'has de fer cada any!

    ResponElimina
  10. Te ha salido fantástico!!.
    Pero...¿ tú has tapado con papel de aluminio desde el principio?. Es que el color me encanta. No se te ha quemado, pero, está bien cocido... A mí me falló eso.
    ¡ Feliz Año Nuevo !

    ResponElimina
  11. Té, tenia, un aspecte formidable! Segur que va ser tot un èxit a taula. Gràcies per la dedicatòria de l´entrada.

    Bon Any!

    ResponElimina
  12. ostres Gemma... el tortell et va quedar espectacular!
    té una pinta de ser tan esponjós, a més té aquest coloret ros tan maco, felicitats noia, perque per ser (jo també m'he estrenat aquest any) el primer és fantàstic.
    un peto

    ResponElimina
  13. Una primera vegada espectacular!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  14. In questi giorni non c'è blog spagnolo che non abbia questo dolce in bella vista! Il tuo è proprio bello, complimenti :-)

    ResponElimina
  15. Ostres la pinta que té és esplèndida!!! Em sumo als teus desitjos pel 2012!!

    ResponElimina
  16. T'ha quedat sensacional, la millor manera de donar la benvinguda a aquest any tan complicat... A casa ens encanta farcit de massapà ;)

    ResponElimina
  17. T'ha quedat fantàstic!! i mira ue els masses fermentades costen...
    petonets

    ResponElimina
  18. bons reis .. i bony any -malgrat tot- ... l'aspecte d'aquests tortell es molt prometedor... magnific per compençar els mals auguris....

    ResponElimina
  19. Ups, m'he quedat sense paraules, que bé t'ha quedat. Mira, un proposit per aquest any que comencem serà fer un tortell de reis, encara que sigui per setmana santa!
    Petons

    ResponElimina

M'agrada que em deixis un comentari, i accepto les crítiques constructives. Moltes gràcies per passar pel meu blog!