Estic contenta! Estic contenta perquè fa uns dies vaig fer aquesta copa sense mirar-me cap recepta d'enlloc...i crec que em va sortir una cosa molt resultona i gustosa! I també estic contenta perquè vaig utilitzar el sifó...i és que les primeres vegades que ho faig fer no em sortia del tot bé i el vaig acabar aparcant una mica...però amb aquest postre m'hi vaig reconciliar. Pel 2012, estic segura que el faré servir més sovint, com per les postres d'ahir a la nit, que ens uns dies us presentaré...
BON ANY A TOTHOM!
Mouse de xocolata:
- 400mL de llet
- 1 gr d'agar-agar
Escalfar la llet a foc suau, junt amb l'agar agar, i deixar que bulli 30 segons.
Fondre la xocolata al microones (sempre vigilant de no passar-nos amb el temps i que no se'ns cremi) i mesclar-la bé amb la llet calentona.
Abocar una mica de mouse a cada recipient, deixar refredar una mica i posar a la nevera perquè qualli, mínim 1 hora.
- el suc de 2 taronges
- 2 cullerades de sucre llustre
- 400mL de nata per muntar
- 1 càrrega de NO2 + sifó
Barrejar el suc de taronja amb el sucre llustre fins que es dissolgui bé, i després afegir-hi la nata líquida; barrejar per homogenitzar.
Omplir el sifó amb la mescla, posar una càrrega i sacsejar 4 cops. Retirar la càpsula buida i deixar el sifó a la nevera mínim 1 hora.
Feliç any nou, guapa!
ResponEliminaJa ho deia jo que estaves feta una artistassa!!! Jo això de fer proves m'ho reservo per més endavant, que ara vaig molt justa de forces, jeje, anem a per lo segur.
Una forta abraçada!!!
Aquesta copa segur que esta deliciosa!!
ResponEliminaPetons i bon any!!
Feliç any nou guapíssima!!
ResponEliminaQuins postres més bons!!M'encanta la combinació xocolata i taronja, és de les meves preferides.
Jo encara no li he trobat el punt al sifò. L'he fet servir dos cops i no m'acaba de funcionar bé. Hauré de practicar més!
Molts petonets guapa!
Doncs a mi el sifó m'encanta, encara que últimament m'està fent el tonto i no sé què li passa! jejeje
ResponEliminaAquestes postres són genials!
Petonets i bon any!
Sandra
1-FELIÇ 2012!!!
ResponElimina2-FELICITATS PEL NOU ESTIL DEL BLOC! (MOLT MÉS BONIC!)
3-QUIN POSTREEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
JO EN VULL UNA COPA!
Gemma, aquesta copa no es pot presentar així i quedar-se tan panxo...és delicte!. Una abraçada
Gemma, gràcies! No em considero una artistassa, però si una prova surt bé, n'estic molt orgullosa ;)
ResponEliminaRoser, gràcies. Bon any!
Alba, sí la combinació és un clàssic i sempre queda bé! Persisteix amb el sifó i veruàs que li acabes trobant el truquet. Petons!
Sandra, que et fa el tonto? ostres, quin pal...espero que hi trobeu la sol.lució! Petons!
Mercè! jaja!! Moltes gràcies guapa! No em vaig quedar tan panxa, que me la vaig menjar ipso facto! jaja!!
Moltes gràcies per la vostra visita i pels vostres comentaris! MOLT BON ANY 2012!!!!!
Jo també tinc una reconciliació pendent amb el sifó. Però no trobo mai el dia de fer les paus. Tu les has fet "a lo grande", una copa deliciosa!!!
ResponEliminaPetonets
Ufff quines ganes de ficar cullera a les teves fotos, m´han agradat molt!!! un petonet maca i bon any nou
ResponEliminaquina bona pinta Gemma!
ResponEliminafeliç entrada d'any :)
hola!estic la primera vegada per aquí i m'agradaría poder,provar una cullereta d'aquest espumós postre!
ResponElimina