Avui explicaré pas a pas com s'elaboren aquestes galetes de sabor molt aromàtic i textura suau que vaig fer fa dies i que tinc ganes de repetir. Extret del llibre de la Martha Stewart's Cookies
- 2 3/4 tasses de farina
- 2 culleradetes de llevat químic
- 1/2 culleradeta de sal
- 1 tassa de mantega a temperatura ambient
- 1'5 tasses de sucre + 2 cullerades
- 2 ous grans
- 2 culleradetes de canyella en pols
- opcional: ametlles
2n. A part, batre la mantega i les tasses de sucre fins que quedi una textura cremosa (si t'ajudes amb una batedora elèctrica millor). Afegir-hi els ous i de mica en mica ajuntar-hi la farina.
3r. Barrejar les 2 cullerades de sucre amb la canyella en un bol petit.
4t. Fer boles de massa i arrebossar-les a la barreja del sucre i canyella. Posar-les ben separades sobre un paper de forn o una safata de silicona.
5è. Enfornar a 180º amb la posició del forn a baix, durant uns 12 o 15 minuts o fins que s'enrosseixin. Deixar refredar sobre una reixeta i servir.
Jo tb faig aquestes galetes i son molt bones...un gran pas a pas pels q encara les han de tastar!
ResponEliminaUn abraçada,
Jo encara les he de provar, així que gracies pel pas a pas.
ResponEliminaM´han agradat molt.
Un peto.
Boníssimes aquestes galetes, el gustet de la canyella és fantàstic.
ResponEliminaPetonets
Jo també hi poso canyella a les galetes però això de l'arrebosst no ho havia fet mai,,,és curiós com s'extén.Les provaré!,recepta Gemmota-recepta bona!a reveure.
ResponEliminaHola Gemma! que galletas más ricas, me llevo dos! últimamente me estoy aficionando a la canela, le da un toque a todo que mmm...
ResponEliminaUn besito
A casa les galetes volen, i sempre m'agrada provar noves receptes o sigui que apuntada a la meva llista: són guapíssimes!
ResponEliminaEm recorden les galetes napolitanes, oi? La canyella m'encanta, aquestes galetes han de ser un vici total!
ResponEliminaLa canyella ens torna bojos, i les galetes també, així doncs la teva creació d'avui entra directament a la nostra llista de pendents a cuinar. Molts petons i gràcies guapa.
ResponEliminaGemma tienes un regalito en mi cocina, espero que te guste, Un besito
ResponEliminaSònia, gràcies! Sí, són unes gaetes molt bones i fàcils de fer!
ResponEliminaGlòria, doncs no triguis i veuras quin èxit tenen.
Carmen, la canyella dóna bon gust a qualsevol dolç.
Mercè, ja ho veus, una manera diferent d'aromatitzar-les, i queden amb una textura molt suau i melosa.
Cuinera, agafa'n dues o més, i veruàs quin regustet a canyella més bo!
Visc a la Cuina, doncs ja tens una recepta pendent, que segur que et farà quedar bé!
Gemma, no sé com són les napolitanes !?!?
Vermells, a mi també m'encanta la canyella. A veure si surten aviat de la llista de pendents...
me les imagino i no puc parar de picar...crec que hauràs de repetir una nova fornada...!!
ResponEliminaUn a abraçada