dijous, 17 de juny de 2010

Galetes cobertes de canyella (Snickerdoodles)

Avui explicaré pas a pas com s'elaboren aquestes galetes de sabor molt aromàtic i textura suau que vaig fer fa dies i que tinc ganes de repetir. Extret del llibre de la Martha Stewart's Cookies

- 2 3/4 tasses de farina
- 2 culleradetes de llevat químic
- 1/2 culleradeta de sal
- 1 tassa de mantega a temperatura ambient
- 1'5 tasses de sucre + 2 cullerades
- 2 ous grans
- 2 culleradetes de canyella en pols 
- opcional: ametlles
    1r. Mesclar la farina, el llevat químic i la sal en un bol.

    2n. A part, batre la mantega i les tasses de sucre fins que quedi una textura cremosa (si t'ajudes amb una batedora elèctrica millor). Afegir-hi els ous i de mica en mica ajuntar-hi la farina.


    3r. Barrejar les 2 cullerades de sucre amb la canyella en un bol petit.



    4t. Fer boles de massa i arrebossar-les a la barreja del sucre i canyella. Posar-les ben separades sobre un paper de forn o una safata de silicona.


    5è. Enfornar a 180º amb la posició del forn a baix, durant uns 12 o 15 minuts o fins que s'enrosseixin. Deixar refredar sobre una reixeta i servir.

      11 comentaris:

      1. Jo tb faig aquestes galetes i son molt bones...un gran pas a pas pels q encara les han de tastar!

        Un abraçada,

        ResponElimina
      2. Jo encara les he de provar, així que gracies pel pas a pas.
        M´han agradat molt.
        Un peto.

        ResponElimina
      3. Boníssimes aquestes galetes, el gustet de la canyella és fantàstic.
        Petonets

        ResponElimina
      4. Jo també hi poso canyella a les galetes però això de l'arrebosst no ho havia fet mai,,,és curiós com s'extén.Les provaré!,recepta Gemmota-recepta bona!a reveure.

        ResponElimina
      5. Hola Gemma! que galletas más ricas, me llevo dos! últimamente me estoy aficionando a la canela, le da un toque a todo que mmm...

        Un besito

        ResponElimina
      6. A casa les galetes volen, i sempre m'agrada provar noves receptes o sigui que apuntada a la meva llista: són guapíssimes!

        ResponElimina
      7. Em recorden les galetes napolitanes, oi? La canyella m'encanta, aquestes galetes han de ser un vici total!

        ResponElimina
      8. La canyella ens torna bojos, i les galetes també, així doncs la teva creació d'avui entra directament a la nostra llista de pendents a cuinar. Molts petons i gràcies guapa.

        ResponElimina
      9. Gemma tienes un regalito en mi cocina, espero que te guste, Un besito

        ResponElimina
      10. Sònia, gràcies! Sí, són unes gaetes molt bones i fàcils de fer!

        Glòria, doncs no triguis i veuras quin èxit tenen.

        Carmen, la canyella dóna bon gust a qualsevol dolç.

        Mercè, ja ho veus, una manera diferent d'aromatitzar-les, i queden amb una textura molt suau i melosa.

        Cuinera, agafa'n dues o més, i veruàs quin regustet a canyella més bo!

        Visc a la Cuina, doncs ja tens una recepta pendent, que segur que et farà quedar bé!

        Gemma, no sé com són les napolitanes !?!?

        Vermells, a mi també m'encanta la canyella. A veure si surten aviat de la llista de pendents...

        ResponElimina
      11. me les imagino i no puc parar de picar...crec que hauràs de repetir una nova fornada...!!
        Un a abraçada

        ResponElimina

      M'agrada que em deixis un comentari, i accepto les crítiques constructives. Moltes gràcies per passar pel meu blog!