dijous, 8 de desembre de 2011

gelat de plàtan (només plàtan!)

Quin descobriment! 
Ahir, vaig estar xefardejant per blogs buscant receptes per aprofitar plàtans (que en tenim uns quants i es poden començar a fer malbé), i a part de trobar moltes receptes de coques, galetes i pans, en vaig trobar una que em va encuriosir, i com que és molt simple de fer avui m'hi he posat...el resultat és espectacular!

Ingredients:
- 3 plàtans...i prou!

Pelar i tallar els plàtans a rodanxes i posar-los en una carmanyola al congelador, unes 2 hores.
Passat aquest temps, triturar-los amb el minipimer...seguir triturant...i al cap d'una mica ja tindrem els plàtans aixafats amb una consistència apta per acomapanyar un brownie, un coulant o per omplir una cassoleta de xocolata!

13 comentaris:

  1. jo tb els tinc publicats, els vaig descobrir fa un temps i des d'aleshores no falten al congelador!

    l'has tastat amb xocolata calenta per sobre?? un vici!

    ResponElimina
  2. Sorprendente! me la guardo bien guardadita.

    ¿Como está la pequeñina?, seguro que preciosísima! Un besazo

    ResponElimina
  3. M'estic imaginant aquest gelat acompanyant un coulant de xocolata i ja se'm fa la boca aigua. I què fàcil de preparar! Me'n vaig a tafanejar una mica més pel teu blog...

    Salutacions!
    Anna

    ResponElimina
  4. Apuntadíssim!!!! Per després de festa... que només em faltaria això, no m'ho podria menjar sol, ho hauria de menjar amb xocolata! jajaja
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  5. mmm això s'ha de provar, segur que està boníssim i a més és molt saludable, amb el teu permís, va directament a receptes pendents!!

    Molts petonets!!

    ResponElimina
  6. Carai, quin menara més bona d'aprofitat plàtans
    Bona cuina

    ResponElimina
  7. Quina idea que m´has donat, però quina idea pel coulant...je, je, je

    ResponElimina
  8. Sònia, ja he vist que la tens al blog...i SÍ, l'he provat amb xocolata fosa per sobre...mmm...

    Cuinera, la nena està maquíssima ;) (què he de dir!), i avui ha provat una mica d'aquest gelat, però a temperatura ambient, pobreta!

    Anna, benvinguda! És tan facil que jo he al.lucinat amb el resultat! Fins aviat!

    Sandra, i tant que l'has de provar, i quan he vist que era tant saludable també me n'he alegrat!

    Nee, amb el meu permís i sense, dona! Fes-ho de seguida que tinguis algun plàtan aburrit per casa!

    Narcís, una bona manera d'aprofitar-los i devorar-los!

    Cristina, amb el coulant calentonet, oh! ja tinc ganes de provar-ho! ;)

    ResponElimina
  9. Gemma!! últimament publiques molt! ole, ole!!!! ;P ja veig que la juju et deixa una miqueta més de temps, oi??? els platens tampoc falten a casa, així que m'ho apunto!!!! petonets

    ResponElimina
  10. jeje! Judith, és que la Joana és un Sol, i una marmota, que fa unes migdiades de campionat!!
    Jo ja tinc ganes de tornar a fer coulants per acompanyar-los d'aquest gelat tant sa i deliciós!
    Petons!!

    ResponElimina
  11. i ja està?? aquesta no em cal ni apuntar-la, jajajaja! ho provaré segur, quina maravella!! també posaré xoco desfeta per sobre...mmm!!

    molts petonets guapa!

    ResponElimina
  12. Apuntadíssimmmm!!!!
    Plàtans i ja està????!!!!
    Això s'ha de fer i tastar urgentment!!
    Petons!

    ResponElimina

M'agrada que em deixis un comentari, i accepto les crítiques constructives. Moltes gràcies per passar pel meu blog!