diumenge, 14 de febrer de 2010

paté d'albergínia

Ideal per posar sobre una torradeta i coronar-ho amb una anxova. Un paté natural, sa i sabrós. Extret de l'eroski.
- 2 albergínies grans
- 2 grills d'all
- raig d'oli d'oliva
- formatge per untar

Coure les albergínies al forn fins que quedin socarrades (uns 50minuts).
Un cop fredes extreure'n la carn i triturar-la junt amb l'all i l'oli.
Mesclar amb el formatge (jo li vaig afegir de la recepta original perquè em va quedar molt fort d'all i així ho vaig suavitzar).
Es pot decorar amb unes llavors de sèsam.

2 comentaris:

  1. Una MOLT BONA ALTERNATIVA al paté convencional, Gemmota.
    Visca l'albergínia !!! :P

    ResponElimina
  2. doncs sí que ho és!! t'ho recomano!

    ResponElimina

M'agrada que em deixis un comentari, i accepto les crítiques constructives. Moltes gràcies per passar pel meu blog!