Moltes de les receptes que faig les trec de llibres o blogs anglosaxons, on solen donar les mesures en cups/tasses. Per no haver de fer la conversió a grams, em vaig comprar uns mesuradors universals que venen a moltes ferreteries i botigues especialitzades en productes de cuina, però entenc que no tothom els té.
Per
tant, i com que a mi al principi em va ajudar molt trobar blogs on
donaven les equivalències, aquí intentaré posar les que més s'utilitzen
en pastisseria i postres.
TASSES:
Cal entendre que encara que ocupi el mateix, el pes de cada aliment és diferent:
farina: 120 gr
sucre: 200 gr
mantega: 200 gr
fruita picada (poma, pera,etc): 150 gr
fruits secs picats: 100 gr
iogurt: 250 mL (2 iogurts sensers)
fruita picada (poma, pera,etc): 150 gr
fruits secs picats: 100 gr
iogurt: 250 mL (2 iogurts sensers)
CULLERES:
1 cullerada (sopera):15 mg o mL
1 culleradeta (de cafè): 5 mg o mL
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
M'agrada que em deixis un comentari, i accepto les crítiques constructives. Moltes gràcies per passar pel meu blog!