diumenge, 14 de febrer del 2010

milfulles amb pollastre i feta

Sempre que faig sopars a casa em trenco el cap buscant quins entrants fer, perquè siguin variats, originals i ningú es quedi amb gana. Aquesta recepta, molt fàcil de fer, dóna bons resultats i és consistent, fins i tot com a plat únic. La idea era fer-ne trossets individuals, però a mi em va quedar massa ample i el vam anar tallant sobre la marxa.
- 1 pit de pollastre
- 100gr de formatge feta
- 1/2 carbassó
- 1/2 pebrot vermell
- 1 porro
- 1 grill d'all
- 1 làmina de pasta fullada
- 1 ou
- oli, salsa de soja, sal i pebre

Primer de tot tallem les verdures en brunoise, o sigui a dauets petits i ho posem a saltejar al wok amb una mica d'oli d'oliva.

 









Un cop estovades, hi afegim el pollastre salpebrat també tallat a dauets. Al final de la cocció hi afegim un rajolinet de salsa de soja. Reservem fins que es refredi una mica.


Estirem la pasta fullada i hi aboquem la barreja anterior. A sobre de tot hi repartim el formatge feta tallat a daus.


Humitegem amb aigua les puntes de la pasta i l'enrotllem amb l'ajuda del paper de forn que la sol acompanyar; si no és així, es col.loca la pasta sobre un drap de cuina humit que també ens servirà per doblegar-la bé sense que es trenqui.


L'enfornem a 200º durant uns 15minuts o fins que estigui daurada la superfície. Si es pot servir calent del moment millor; si no, posar-la al forn 2 minuts just abans de servir.


2 comentaris:

M'agrada que em deixis un comentari, i accepto les crítiques constructives. Moltes gràcies per passar pel meu blog!