- pollastre
- mozzarela
- farigola
- oli d'oliva
- fulles de pasta filo
- salsa de iogurt: iogurt, menta, coriandre, mig grill d'all
Triturar tots els ingredients del farcit i fer una pasta.
Extendre dues làmines de pasta filo i untar-les amb mantega fosa. Posar una mica de farcit al centre i tancar fent triangles. Tornar a pintar amb mantega.
Enfornar a 180º uns 10 minuts o fins que estiguin ben rossets. Acompanyar amb la salsa de iogurt.
Nota: la propera vegada no trituraré tant els ingredients ja que es perd molt la textura; crec que el millor serà tallar-los a daus.
M'encanta la pasta fil·lo i aquest farcit el trobo molt original i bo. Ideal per un aperitiu diferent durant un ÷apat informal d`amics!
ResponEliminaTinc pasta fil·lo a la nevera i m'acabes de solucionar el sopar de demà!
ResponEliminaNo he utilitzat mai pasta fil.lo, però aquesta em sembla una molt bona opció, segur que els teus amics deuen voler sopar sempre a casa teva...Una abraçada!
ResponEliminaLa pasta filo és d´allò més deliciosa i amb aquest farciment ja no fa falta pensar que em lleparia els dits...petonets
ResponEliminaQuina sort tenir-te com amiga!aquests trianglets fan mooolt bona pinta i són molt originals. Me'ls copiaré pel proper sopar amb amics!! :)
ResponEliminaQue bons aquests pastissets de pollastre, tenen una pinta mmm...
ResponEliminaPetons
Ben bo aquest farcit per aquests pastissets, per un aperitiu amb amics o per a un sopar amb família!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
La pasta filo es una meravella i aquests pastissets de pollastre i mozzarella una manera original i gustosa d'utilitzar-la. Felicitats.
ResponEliminaAh! no t'havia dit encara res del nou look del bloc, m'agrada molt!!.
Una abraçada
ideals per un sopar o per un pica pica informal ...la pasta filo sempre te molts seguidors jo entre ells....
ResponEliminaUna abraçada
Gemma, jo la he utilitzat molt poc, però cada cop m'agrada més!
ResponEliminaVisc a la cuina, m'alegra saber que t'he donat una idea! ;)
Mercè, segur que te'n surts molt bé.
M.Jose, la combinació és molt bona, però fes-ho tot a daus i serà millor.
Alba, els meus amics els sap greu que cuini, i diuen "ja demanarem una pizza"!...els costa entendre que a mi m'encanta!!
Carme, moltes gràcies!
Dolça, sí són molt bons!
Josep, moltes gràcies!
Alfons, jo ara ja en sóc una seguidora també!
Moltes gràcies a tots per la visita!
Hola Gemma! ja fa una estoneta que em passejo per la teva cuina! i m'agraden molt les teves receptes... aquestes cupackes de colors son una passada! y aquests pastissets salats!! mmmmmm.... boníssims!! et seguiré! Molts petons!
ResponEliminaVaig fer els pastissets fa uns dies i la veritat és que estaven molt bons.
ResponEliminaGemma, et felicito pel teu blog, ja el tinc posat a "favorits".
Lluís, moltes gràcies! M'alegro molt de que t'agradéssin els pastissets, però ho vas fer a daus?
ResponEliminaGràcies per visitar-me!!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaHola Gemma,
ResponEliminaDoncs sí vaig seguir el teu consell i ho vaig fer a daus petits i la veritat és que va quedar molt bé.
Fa un parell de dies vaig tornar a fer la recepta però com que no tenia mozzarela hi vaig posar poma. Millor amb mozzarela.
:)