dimarts, 5 d’octubre del 2010

pastissets de pollastre i mozzarela

Aquí tenim una recepta salada, extreta del llibre 365 recetas para tapas de l'Ed.Blume, que vaig preparar per un sopar amb amics.
- pollastre
- mozzarela
- farigola
- oli d'oliva
- fulles de pasta filo
- salsa de iogurt: iogurt, menta, coriandre, mig grill d'all


Triturar tots els ingredients del farcit i fer una pasta.


Extendre dues làmines de pasta filo i untar-les amb mantega fosa. Posar una mica de farcit al centre i tancar fent triangles. Tornar a pintar amb mantega.
Enfornar a 180º uns 10 minuts o fins que estiguin ben rossets. Acompanyar amb la salsa de iogurt.

Nota: la propera vegada no trituraré tant els ingredients ja que es perd molt la textura; crec que el millor serà tallar-los a daus.

15 comentaris:

  1. M'encanta la pasta fil·lo i aquest farcit el trobo molt original i bo. Ideal per un aperitiu diferent durant un ÷apat informal d`amics!

    ResponElimina
  2. Tinc pasta fil·lo a la nevera i m'acabes de solucionar el sopar de demà!

    ResponElimina
  3. No he utilitzat mai pasta fil.lo, però aquesta em sembla una molt bona opció, segur que els teus amics deuen voler sopar sempre a casa teva...Una abraçada!

    ResponElimina
  4. La pasta filo és d´allò més deliciosa i amb aquest farciment ja no fa falta pensar que em lleparia els dits...petonets

    ResponElimina
  5. Quina sort tenir-te com amiga!aquests trianglets fan mooolt bona pinta i són molt originals. Me'ls copiaré pel proper sopar amb amics!! :)

    ResponElimina
  6. Que bons aquests pastissets de pollastre, tenen una pinta mmm...

    Petons

    ResponElimina
  7. Ben bo aquest farcit per aquests pastissets, per un aperitiu amb amics o per a un sopar amb família!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  8. La pasta filo es una meravella i aquests pastissets de pollastre i mozzarella una manera original i gustosa d'utilitzar-la. Felicitats.
    Ah! no t'havia dit encara res del nou look del bloc, m'agrada molt!!.
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. ideals per un sopar o per un pica pica informal ...la pasta filo sempre te molts seguidors jo entre ells....
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Gemma, jo la he utilitzat molt poc, però cada cop m'agrada més!

    Visc a la cuina, m'alegra saber que t'he donat una idea! ;)

    Mercè, segur que te'n surts molt bé.

    M.Jose, la combinació és molt bona, però fes-ho tot a daus i serà millor.

    Alba, els meus amics els sap greu que cuini, i diuen "ja demanarem una pizza"!...els costa entendre que a mi m'encanta!!

    Carme, moltes gràcies!

    Dolça, sí són molt bons!

    Josep, moltes gràcies!

    Alfons, jo ara ja en sóc una seguidora també!

    Moltes gràcies a tots per la visita!

    ResponElimina
  11. Hola Gemma! ja fa una estoneta que em passejo per la teva cuina! i m'agraden molt les teves receptes... aquestes cupackes de colors son una passada! y aquests pastissets salats!! mmmmmm.... boníssims!! et seguiré! Molts petons!

    ResponElimina
  12. Vaig fer els pastissets fa uns dies i la veritat és que estaven molt bons.

    Gemma, et felicito pel teu blog, ja el tinc posat a "favorits".

    ResponElimina
  13. Lluís, moltes gràcies! M'alegro molt de que t'agradéssin els pastissets, però ho vas fer a daus?
    Gràcies per visitar-me!!

    ResponElimina
  14. Hola Gemma,

    Doncs sí vaig seguir el teu consell i ho vaig fer a daus petits i la veritat és que va quedar molt bé.

    Fa un parell de dies vaig tornar a fer la recepta però com que no tenia mozzarela hi vaig posar poma. Millor amb mozzarela.
    :)

    ResponElimina

M'agrada que em deixis un comentari, i accepto les crítiques constructives. Moltes gràcies per passar pel meu blog!