dijous, 25 de novembre de 2010

hemc 48 - puré de castanyes


Les castanyes! Quin tema més difícil que ha proposat la Sara de Cocina para Emancipados per aquest Hemc...potser per això no he tingut res a punt fins a última hora, i només en puc presentar una part...

El dia que vam anar al Montnegre i vaig trobar cireretes d'arbóç, també em vaig omplir les butxaques de castanyes! i que boniques que són dins dels seus escuts protectors...són com eriçons de terra!

hemc #48 - castañasAquest puré no és en si un plat, sino que serveix per preparar moltes receptes, tant dolces com salades.
Amb aquest puré he preparat aquest pastís.



Puré de castanyes 
(font: el gran chef)
- 1kg castanyes fresques
- 200mL de llet calentona
- 90gr de mantega

Bullir les castanyes durant uns 40 minuts. Deixarles refredar i pelar-les...això porta el seu temps, i si esteu davant la tele mirant algun programa tonto, molt millor!




Triturar les castanyes ja pelades i incorporar la llet calenta i la mantega fins que quedi la consistència de puré.

 




3 comentaris:

  1. Estic impacient de veure el pastís!
    Segur que 1 kg de castanyes et va donar per veure’n més d’un d’aquests programes tontos (que no ens en falten) je, je!

    ResponElimina
  2. M'encanten les castanyes, tenen moltes possibilitats a la cuina, tan en dolç com en salat. Per exemple, aquest puré que et serveix com a base per molts altres plats!

    ResponElimina

M'agrada que em deixis un comentari, i accepto les crítiques constructives. Moltes gràcies per passar pel meu blog!