Avui us presento una mouse lleugera i molt gustosa, que em va recordar els dalky que em prenia de petita amb tant delit!
- 2 clares d'ou
- 200 mL de nata de soja
- 125mL de llet d'arròs
- 40gr de sucre morè
- 2 cullerades de cacau pur
- 100 gr de xocolata per fondre
- aroma de flor de taronger
- 2 gr d'agar-agar (si teniu un altre tipus de gelificant, podeu veure les equivalències aquí).
NOTA: el proper cop hi posaré només 1gr d'agar agar, per fer-la una mica menys consistent.
- 2 gr d'agar-agar (si teniu un altre tipus de gelificant, podeu veure les equivalències aquí).
NOTA: el proper cop hi posaré només 1gr d'agar agar, per fer-la una mica menys consistent.
Per un costat, fondre la xocolata al microones i barrejar-lo amb el cacau i l'aroma.
En un altre bol, batre les clares a punt de neu i, sense deixar de batre, afegir-hi de mica en mica el sucre.
A part, posar la llet i l'agar-agar al foc fins que bulli durant uns 30 segons.
Escalfar una mica la nata i barrejar-la a la llet; afegir-hi també la xoclata fosa, i finalment abocar-ho tot sobre les clares, amb delicadesa, amb l'ajuda d'una espàtula.
Posar la mouse als recipients escollits, sense pressa però sense pausa, ja que l'agar-agar gelifica bastant ràpid, i reservar a la nevera fins al moment de servir.
Es pot rematar amb una mica de nata de soja muntada.
Posar la mouse als recipients escollits, sense pressa però sense pausa, ja que l'agar-agar gelifica bastant ràpid, i reservar a la nevera fins al moment de servir.
Es pot rematar amb una mica de nata de soja muntada.
Uhmm!!! Que bons!!! Un vasets deliciosos!!
ResponEliminaPetonets...
Oooooh, realment transporta al passat!! Que bons han de ser aquests gotets!
ResponEliminaPetonets
Sandra
M'agrada!!!!
ResponEliminaAra mateix necessito una cullera!!!
ResponEliminaUmmm m'emporto aquest gotet amb la cullera, que bona!!!!!
ResponEliminaPetonets
On compres la nata de soja muntada??? La meva cunyada és intolerant a la lactosa i no sabia que existís...
ResponEliminaGemma, jo l'he trobat a una botiga de productes ecològics a Gràcia, que es diu woki, i veritas també en tenen, tant per muntar com ja muntada i en esprai...
ResponEliminaAquesta mousse ha de ser boníssima... i lleugera i temptadora, sí. Sembla un dalky de luxe!
ResponEliminaÑammmmmmmmmmm me encanta la mousse , pero es que me encanta desde que tengo uso de razón, la encuentro tan hiper deliciosa!!
ResponEliminaMmmmmm
Besitos guapaaaa
Moltes gràcies, ho miraré! ;)
ResponElimina