Quan vaig començar a fer postres em vaig adonar que no entenia algunes coses que ara em semblen crucials; és per això que m'he decidit a fer una sèrie d'entrades dedicades a aquells aficionats a la cuina que tenen els mateixos dubtes que jo.
Les entrades les trobareu a la segona columna, a dalt de tot. De moment ja hi podeu trobar les dedicades als gelificants i als llevats, i les antigues sobre les mesures i sobre els meus criteris de compra.
Com que no em considero una
experta, hi aniré afegint les respostes que vagi trobant pel camí, i les que vosaltres m'ajudeu a resoldre (i si hi trobeu algun error, m'ho dieu i el corregiré...).
Una magnífica idea!
ResponEliminaMolt bé Gemma, segur que serà molt interessant!! Merci!
ResponEliminaMerci Gemma, ho trobo molt útil!! amb els llevats jo em vaig tornar una mica boja. Els gelificants m'hi tornen ara, li donaré un cop d'ull!!
ResponEliminaMolts petonets!
La llista de dubtes i productes estranys es interminable. Estarem atents a aquesta nova seccio ;)
ResponElimina