mmm...avui és dia de celebració, i és que fa 4 anys que estic al costat d'una persona meravellosa que em fa feliç només de veure'l...aish, que n'estic de tonta avui, i això que el dia és de pena...el què fa la primavera i l'amor!
Així que només d'arribar a casa per fer el dinar, he fet unes postres amb el que més li agrada: les galetes Granola i els festucs!
Els ingredients els he anat posant a ull, en funció del què tenia a la nevera, i del tamany de la font del forn (petitona)
- 1/2 paquet de galetes granola
- uns quants festucs (millor si són sense sal)
- 1 cullerada de mantega fosa
- 1 paquet de formatge cremós
- 1 cullerada de llevat químic
- 1 cullerada de farina de panís
- 1 cullerada de farina
- 1 cullerada de sucre
- 2 cullerades de nata muntada
- 1 ou
Triturar les galetes i uns quants festucs i posar-les a la base de la safata. Afegir-hi la cullerada de mantega fosa i fer una pasta que quedi compacte i cobreixi tot el fons.
Batre la resta d'ingredients i abocar-los sobre les galetes.
Enfornar a 180º uns 25 minuts o fins que al punxar amb un escuradents aquest surti ben net. Deixar refredar una mica i decorar al gust...jo he triturat més festucs i he fet un 4!
Enhorabona per ser posseïdora d'amor, i per tenir aquestes receptes tan bones i compartir-les. Salut i alegria.
ResponEliminaHola!!!!!!!
ResponEliminaAcabo de descobrir el teu blog pel comentari que has deixat al meu :)
Veig que hi tens coses molt interessants aquí! Ara mateix m'hi passejo una estoneta. I pots estar segura que et seguiré visitant ;)
I ens diem igual, eh? Je je je...
Vermells, l'amor és un regal fantàstic i el podria celebrar cada dia!
ResponEliminaGràcies per passar per aquí Gemma!...es veu que a les Gemmes ens agrada cuinar, perquè en som unes quantes!
Felicitats de nou i fins aviat!
Oh! Amor i pastissos que no s'acabin mai!!
ResponEliminaCapdepa!
Hola Gemma!
ResponEliminaNosaltres farem aquest pastís avui. Espero que estigueu molt bé. Ja sé que aquest amor continua i es multiplica...
Petons
Helena? Hels? Si saps que em multiplico és perquè em coneixes bé!?!?
ResponEliminaEspero que us surti bé el pastisset, i recordeu de posar-hi festucs sense sal!!