divendres, 14 de maig de 2010

Santa Gemma i 1r aniversari del blog

Avui fa 1 any que vaig penjar la primera recepta de cuina al meu primer blog sobre l'hort al balcó, tot i que no va ser fins al setembre que vaig decidir passar totes les receptes al de cuina, perquè no em semblava lògic que ocupéssin espai a les tomaqueres i als enciams.

Com que sóc gormandera a més no poder, no m'he pogut resisitir a preparar un pastís digne per qualsevol xocoaddicte...el famós Serously Rich Chocolate Cake dels Olleta de Verdures, tot i que he canviat l'ametlla per farina de panís perquè quedés més melós.

Esmorzar molt ràpid de xocolata

- la tassa de l'esmorzar
- 16,60 gr de mantega
- 23,30 gr de xocolata fondant
- 23,30 gr de farina de panís
- 14 gr de sucre blanc
- 1 punta de llevat químic
- uns quants gerds (em tornen boja!)

Fondre la xocolata amb la mantega al microones a la mateixa tassa d'esmorzar (molt poca estona i vigilar que no es cremi). Afegir la farina, el sucre, el llevat i l'ou i batre fins que quedi una crema homogènia. Afegir uns quants gerds tallats en trossos i barrejar. Posar al microones uns 3 o 4 minuts i llest!

 






 












Felicitats Gemmes!!

8 comentaris:

  1. quina bona pinta que fa !!! ja t'he felicitat pel teu sant, ara ho faig per la bona cuinera que ets !!!

    un petó cuca

    mamaeminered

    ResponElimina
  2. Felicitats per partida doble!!!!!
    De part d'una altra Gemma, je je je... ;)
    Fa poc que he descobert el teu blog, però des de llavors ja em tens sempre aquí... i aquesta tassa de xocolata és la millor manera que podies triar per celebrar com cal aquesta ocasió ;)

    ResponElimina
  3. Gràcies mama!! Ja sé que ets la meva fan incondicional, com no podia ser d'una altra manera...

    Gemma, em sento afalagada de que em segueixis...però em penjo la medalla de ser primer JO seguidora teva, encara que fos a l'anonimat! Felicitats!!

    ResponElimina
  4. Felicidades primero por tu santo y ahora pro tu blog! oye que bien cuanta celebración y menudo bizcocho de chocolate te has montado que ricooo! me encanta ;) pero yo también quierooo, seguro que guardaste alguna tacita más! a que si? jiji... eres un encanto me gusta mucho venir a leerte.

    Besitos

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats guapetona! Que acabis de passar un feliç dia.
    Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  6. MOLTES FELICITATS GEMMA!,per al sant, per al blog i per aquest esmorzar que deu fer començar meravellosament el dia a qualsevol!A reveure bonica!

    ResponElimina
  7. Amb un dia de retard, felicitats dobles!!!! :) I aquest pastisset em sembla una idea genial per començar el dia. :)
    Petons!

    ResponElimina
  8. Felicitats per aquest primer aniversari del teu maravellos bloc, quina coincidencia que suigui per Sta. Gemma, no ? ( Felicitats a tu i a totes les Gemmes)i per aquest magnific cake de xocolate... Renoi!..quanta felicitacio junta!!
    Una abraçada

    ResponElimina

M'agrada que em deixis un comentari, i accepto les crítiques constructives. Moltes gràcies per passar pel meu blog!