divendres, 12 de novembre del 2010

brownie

Fa pocs dies que el vaig fer, i per primera vegada a la meva vida!! Vaig seguir la recepta que van penjar la Sandra i el Xavi d'Els fogons de la Bordeta, un blog que he descobert fa molt poc, però que ja em té enganxada. Mireu a la secció "la Taula" quines idees tenen per presentar els menus que preparen pels seus sopars...són xulíssims!

Ingredients:
- 100gr de mantega
- 250gr de xocolata negre per fondre
- 200gr de sucre integral
- 3 ous
- 75gr de farina de panís o d'arròs (perquè la textura sigui més suau)
- Un grapat de perles de xocolata blanca (no tenia nous...) 

Batre els ous amb el sucre fins que quedi una barrja espumosa. A part, fondre la mantega i la xocolata al microones (sempre anant molt alerta de que no es cremi, per tant és millor parar el micro quan encara quedin trossos sensers de xocolata que anirem fonent mentre betem amb força).
Barrejar els ous i la xocolata i afegir-hi de mica en mica la farina. Finalment tirar-hi les perles de xocolata blanca.


Untarem un motlle quadrat amb mantega i l'empolsinarem de farina perquè poguem desmotllar millor el brownie un cop cuit. Hi abocarem la massa i ho enfornarem a 160º amb la temperatura a dalt i a baix, durant uns 30minuts o fins que al punxar amb un escuradents aquest surti net, però no del tot (així queda més tovet i xocolatós del mig). 

Un cop fred, ja el podrem tallar a quadradets i el degustarem així, a pèl!!

12 comentaris:

  1. M'encanta el brownie i aquest t'ha quedat fantàstic, una mica sucós per dins ummmm tota una delícia.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Vinc a esmorzar ara mateix! quina delicia de brownie...

    ResponElimina
  3. T'ha quedat perfecte, al punt just de cocció. Trobo que una mica humit de dins és com és més bo, oi? ;)

    ResponElimina
  4. Té una pinta excel•lent. El “brownie” és una assignatura pendent que tinc. Em sembla que ara ja no tinc excusa i hauré de provar de fer-lo.

    ResponElimina
  5. Que bo el brownie.. junt amb el coulant es l'àpat dolç que més m'agrada, i aquest teu fa molt bona fila.
    Felicitats per el resultat.
    Petons!

    ResponElimina
  6. Ostres, ens acabes de fer pujar els colors!! Quina il·lusió tots aquests comentaris que fas, ens hem quedat molt sorpresos i contents!! :D GRÀCIES!!! Espero que el resultat del browie fos tan bo com la pinta que té!

    Un petonet enorme guapa!
    Sandra i Xavi

    ResponElimina
  7. Ooooohhhh!!! Jo provo totes les receptes de brownie que veig i aquesta ja toca!

    ResponElimina
  8. un brownie molt temptador, et va quedar deliciós segur :)

    salutacions

    ResponElimina
  9. Nyam!! boníssim!! boníssim!!

    Capdepa!

    ResponElimina
  10. Carmen, sí que quan és sucós és quan és més bo!! Gràcies!

    Carme, vine, vine, però ja no en queda ni una engruna! ;)

    Gemma, gràcies! Vaig intentar que no fos sec, i la veritat és que vaig aconseguir la textura que més m'agrada!

    Ei, prova'l i veuràs com repeteixes! Jo era el primer cop que el feia i em va sembla deliciós!

    Petita cuina, gràcies per la visita! Fes-lo de seguida i veuràs que bo!

    Sandra i Xavi, és que és veritat!! No us poseu vermells!! Un petó!!

    Visc a la Cuina, doncs aquesta no la pots deixar passar...i combina-la amb el què més t'agradi: nous, fruits vermells, una mica de vainilla, etc.

    Laura, sí que era bo, sí! Et convido a fer-lo, ja ho veuràs!

    Capdepa!! Per tu ben poc! ;)

    ResponElimina
  11. Com m'agrada el brownie, és un postre deliciós! t'ha quedat super bo Gemma, té un aspecte tentador!!
    petons

    ResponElimina
  12. Gemmota!! Porto uns dies desconectada, però per sort no se m'ha escapat aquest brownie! T'ha quedat de luxe. Una mica humit per dins i cruixent per fora. La primera foto és molt suggerent!
    A mi també em tenen enganxada els de la Bordeta!! :)

    Petons!

    ResponElimina

M'agrada que em deixis un comentari, i accepto les crítiques constructives. Moltes gràcies per passar pel meu blog!