Per convertir tasses a mg vaig donar enllaços en aquest post, però una alternativa molt bona és demanar uns mesuradors als Reis, com vaig fer jo ;)
Ingredients:
- 2'5 tasses de farina
- 1/2 culleradeta de bicarbonat sòdic
- 200gr de mantega a temperatura ambient
- 3/4 de tassa de sucre granulat
- 1/4 de tassa de sucre fi
- 1 culleradeta de sal gruixuda
- 2 culleradetes d'extracte de vainilla
- 2 ous
- 2 rajoles de xocolata (una de semidolça i l'altra amb llet)
1r. Barrejar la farina i el bicarbonat en un bol
2n. A la batedora, mesclar la mantega i els dos sucres fins que quedi cremós. Afegir-hi la sal, la vainilla i els ous fins a combinar-ho tot.
3r. Anar afegint la farina lentament per evitar grumolls.
4t. A part, haurem trencat les rajoles a quadrats petits. Ara els podrem afegir a la massa, i formarem boles que posarem sobre la safata antiadherent, separades uns 5 cm o s'enganxaran entre elles. si s'agafa la mida d'una cullera sopera surten unes galetes de tamany generós. Enfornar-les a 180º de 12 a 15 minuts.
- 2'5 tasses de farina
- 1/2 culleradeta de bicarbonat sòdic
- 200gr de mantega a temperatura ambient
- 3/4 de tassa de sucre granulat
- 1/4 de tassa de sucre fi
- 1 culleradeta de sal gruixuda
- 2 culleradetes d'extracte de vainilla
- 2 ous
- 2 rajoles de xocolata (una de semidolça i l'altra amb llet)
1r. Barrejar la farina i el bicarbonat en un bol
3r. Anar afegint la farina lentament per evitar grumolls.
4t. A part, haurem trencat les rajoles a quadrats petits. Ara els podrem afegir a la massa, i formarem boles que posarem sobre la safata antiadherent, separades uns 5 cm o s'enganxaran entre elles. si s'agafa la mida d'una cullera sopera surten unes galetes de tamany generós. Enfornar-les a 180º de 12 a 15 minuts.